Na 39 jaar dansplezier is er helaas een einde gekomen aan het bestaan van de demonstratiegroep van At va’ani. De groep had te kampen met een teruglopend aantal leden. Uiteindelijk heeft de corona-crisis de doorslag gegeven: de groep is per 1 juli 2020 opgeheven. De mooie herinneringen blijven bewaard. Ook deze pagina zal nog enige tijd in stand gehouden worden, echter zonder contactgegevens van de demonstratiegroep.


Wie zijn wij

Wij zijn demonstratiegroep At va'ani uit Gouda opgericht in 1981. Onze groep bestaat uit 12 dames en 4 heren.

Wij hebben jarenlang elke maandagavond geoefend aan ons veelzijdig repertoire o.l.v. onze dansleidster Inge van Bekkem (tot ons verdriet overleden op 25 april 2021).
Regelmatig traden wij op in verzorgingshuizen en bij verschillende evenementen. De groep heeft ook opgetreden in het buitenland, o.a. in Japan, Frankrijk en Tsjechië.
In de zomer van 1999 nam de groep deel aan een tweetal festivals in China. Er werd opgetreden in Shanghai en Luang Long gedurende een 10 daagse reis.
Van 25 juli tot en met 4 augustus 2015 verbleef de groep in Sardinie voor deelname aan het internationale festival 'BALLUS'.