Na 39 jaar dansplezier is er helaas een einde gekomen aan het bestaan van de demonstratiegroep van At va’ani. De groep had te kampen met een teruglopend aantal leden. Uiteindelijk heeft de corona-crisis de doorslag gegeven: de groep is per 1 juli 2020 opgeheven. De mooie herinneringen blijven bewaard. Ook deze pagina zal nog enige tijd in stand gehouden worden, echter zonder contactgegevens van de demonstratiegroep.

De kostuums van onze demonstratiegroep zijn te koop, kijk op onze homepage voor meer informatie.


Wie zijn wij, wat brengen wij.

Demonstratiegroep At va ’ani uit Gouda. De naam 'At va'ani' betekent "Jij en ik". Jarenlang oefenden wij ons veelzijdig repertoire o.l.v. onze dansleidster/choreografe Inge van Bekkem (tot ons verdriet overleden op 25 april 2021).

Wij brachten zowel korte als avondvullende programma’s. Inhaken op een thema, bijv. Italiaans of Middeleeuwen, behoorde daarbij tot de mogelijkheden.

De dansen werden veelal in authentieke kostuums uitgevoerd.

We traden regelmatig op in verzorgingshuizen en bij verschillende evenementen in Nederland.

Ook in het buitenland werd met enige regelmaat opgetreden, de afgelopen jaren o.a. in Japan, Frankrijk, Tsjechië, China, Sardinië en België. Voor korte impressies van onze optredens verwijzen wij u naar de pagina 'foto's'.
       
      Zuiderzeemuseum