Wie zijn wij, wat brengen wij.

Wij zijn demonstratiegroep At va ’ani uit Gouda. Elke maandagavond oefenen wij ons veelzijdig repertoire o.l.v. onze dansleidster/choreografe Inge van Bekkem.

Wij brengen zowel korte als avondvullende programma’s. Een programma wordt altijd in overleg met u opgesteld. Inhaken op een thema, bijv. Italiaans of Middeleeuwen, behoort daarbij tot de mogelijkheden.

De dansen worden veelal in authentieke kostuums uitgevoerd. In overleg kunnen de kleedpauzes worden opgevuld met een kostuumshow, live muziek of iets anders. Het is ook mogelijk om met het publiek te dansen. Kijk voor programma-ideeën op de pagina “repertoire”.


We treden regelmatig op in verzorgingshuizen en bij verschillende evenementen in Nederland.

Ook in het buitenland wordt met enige regelmaat opgetreden, de afgelopen jaren o.a. in Japan, Frankrijk, Tsjechië, China, Sardinië en België. Voorkorte  impressies van onze optredens verwijzen wij u naar de pagina “optredens”.


Komende optredens:

Raadpleeg hiervoor de agenda


De demonstratiegroep kan momenteel een aantal dansers gebruiken! Lijkt het je wat, neem dan contact op onze dansleidster Inge van Bekkem,

e-mail: demogroep-dansleiding@at-vaani.nl of telefoon: 0182395973.


Voor informatie over of het boeken van een optreden, kunt u contact opnemen met: Annie Moons, e-mail: demogroep-zakelijk@at-vaani.nl of telefoon: 0182510046.