Kennismaken

Je bent altijd welkom om een avondje sfeer te proeven. Je kunt dan zelf ervaren hoe de sfeer en het niveau is. Wij beleven iedere week veel plezier aan gezellig samen dansen en genieten tevens van de afwisselende klanken van wereldmuziek.
We dansen op woensdagavond, behalve in schoolvakanties. De lokatie is de gymzaal van bassischool “Schateiland De Schakel” aan de Columbuslaan 2 in Gouda. Deze school staat in de wijk Bloemendaal/Windrooskwartier.
We beginnen om 19:30 uur.

Als je komt kennis maken, meld je dan even bij het bestuur (info@at-vaani.nl of telefoon 0182-600408)

Bring a friend

Ieder jaar organiseren wij aan het begin van het dansseizoen een 'Bring a friend' avond. Ieder lid kan zijn of haar buur, familielid, vriendin, collega uitnodigen om te komen. Je kunt natuurlijk ook op eigen initiatief aansluiten. Deze avond vond dit jaar plaats op woensdag 19 september 2018.

Onze dansdocente Floortje maakt een speciaal programma voor deze kennismakingsavond. We dansen van 19:30 - 20:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Opstapcursus

Aansluitend organiseren wij een opstapcursus. In seizoen 2018 - 2019 begint de opstapcursus op 26 september 2018. Later instappen kan ook. Geen les op 24 oktober (herfstvakantie). De laatste les is op 21 november 2018. De kosten voor deze cursus bedragen 20 euro.


      Tot ziens!