Kennismaken

Vanwege de nieuwe corona-maatregelen, ingaande woensdag 14 oktober zijn er tot nader bericht momenteel GEEN activiteiten.

Normaal gesproken ben je altijd welkom om een avondje sfeer te proeven. Je kunt dan zelf ervaren hoe de sfeer en het niveau is. Wij beleven iedere week veel plezier aan gezellig samen dansen en genieten tevens van de afwisselende klanken van wereldmuziek. Helaas is dat nu, wegens de corona-regels waar we ons aan moeten houden, niet mogelijk.
We dansen op woensdagavond, behalve in schoolvakanties. De lokatie is de gymzaal van bassischool “Schateiland De Schakel” aan de Columbuslaan 2 in Gouda. Deze school staat in de wijk Bloemendaal/Windrooskwartier.
We beginnen om 19:30 uur.

Als je komt kennis maken, is aanmelden bij het bestuur noodzakelijk (info@at-vaani.nl of telefoon 0182-686616).

Bring a friend

Ieder jaar organiseren wij aan het begin van het dansseizoen een 'Bring a friend' avond. Ieder lid kan zijn of haar buur, familielid, vriendin, collega uitnodigen om te komen. Je kunt natuurlijk ook op eigen initiatief aansluiten.
Onze dansdocente Sibylle maakt een speciaal programma voor deze kennismakingsavond. We dansen van 19:30 - 20:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Helaas kan de 'Bring a friend' avond dit jaar niet doorgaan.

Opstapcursus

Regelmatig organiseren wij een opstapcursus. Houd deze site in de gaten voor de data!

      

Tot ziens!