Kennismaken

Je bent altijd welkom om een avondje sfeer te proeven. Je kunt dan zelf ervaren hoe de sfeer en het niveau is. Wij beleven iedere week veel plezier aan gezellig samen dansen en genieten tevens van de afwisselende klanken van wereldmuziek.
We dansen op woensdagavond, behalve in schoolvakanties. De lokatie is de gymzaal van bassischool “Schateiland De Schakel” aan de Columbuslaan 2 in Gouda. Deze school staat in de wijk Bloemendaal/Windrooskwartier.
We beginnen om 19:30 uur.

Als je komt kennis maken, meld je dan even bij onze dansdocente Sibylle Helmer (sibylle@dansevent.nl) of bij Lien Dijkhuizen (info@at-vaani.nl of telefoon 0182-600408)

Bring a friend

Ieder jaar organiseren wij aan het begin van het dansseizoen een 'Bring a friend' avond. Ieder lid kan zijn of haar buur, familielid, vriendin, collega uitnodien om te komen. Je kunt natuurlijk ook op eigen initiatief aansluiten.

Onze dansdocente Sibylle maakt een speciaal programma voor deze kennismakingsavond. We dansen van 19:30 - 20:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aansluitend organiseren wij een opstapcursus. Dit seizoen begint de opstapcursus op 4 oktober 2017, de laatste les is op 6 december 2017.

OpstapcursusTot ziens!