Lestijden, locatie en huisregels

Volksdansvereniging At va'ani heeft met ingang van dansseizoen 2015 - 2016 besloten over te gaan naar een lesavond, waarin het niveau geleidelijk in moeilijkheidsgraad oploopt. Instromen kan op elk gewenst moment van de avond. De moeilijkheidsgraad loopt gedurende de avond op. Aan het eind van de avond, na de tweede pauze, worden dansen gedaan voor gevorderden.

We dansen op woensdagavond, behalve tijdens reguliere schoolvakanties.

19:30u – 20:30u dansles op beginners- en middengroep niveau, met veel uitleg

20:30u – 20:40u pauze

20:40u – 21:10u lekker door-dansen zonder veel uitleg, afgewisseld met figuurdansen

21:10u - 21:15u korte pauze

21:15u – 22:15u dansles op gevorderden niveau

Het dansseizoen loopt van begin september tot eind juni. In juli en augustus dansen we niet. Ook in de schoolvakanties is er geen les.

Twee keer per jaar organiseren wij een feestelijke avond voor leden en donateurs; de slotavond voor de zomerstop en de kerstdansavond. Het is dan gebruikelijk dat de leden voor lekkere hapjes zorgen en het bestuur voor drankjes.

Danslocatie: Columbuslaan 2, 28 03 ET Gouda.

Let op, wij hanteren de volgende huisregels:

De vereniging aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor letsel of verlies van goederen tijdens een van haar verenigingsactiviteiten of lessen.

Het is niet toegestaan foto-, video- of geluidsopnamen te maken tijdens (openbare) lessen en speciale dansactiviteiten, zonder dat daar vooraf door bestuur en/of dansleiding toestemming voor gegeven is.

Gebruik geen 'buiten-schoenen' om te op te dansen. Tevens zijn sportschoenen met zwarte zolen niet gewenst, vanwege de strepen die zij soms achterlaten.