Kennismaken

Je bent altijd welkom om een avondje sfeer te proeven. Je kunt dan zelf ervaren hoe de sfeer en het niveau is. Wij beleven iedere week veel plezier aan gezellig samen dansen en we genieten tevens van de afwisselende klanken van wereldmuziek. Wil je een keer mee komen dansen, neem dan eerst contact op met het bestuur via info@at-vaani.nl.

We dansen op woensdagavond, behalve in schoolvakanties. De lokatie is de gymzaal van bassischool “Schateiland De Schakel” aan de Columbuslaan 2 in Gouda. Deze school staat in de wijk Bloemendaal/Windrooskwartier. We beginnen om 19:30 uur.

Open dansavond

Regelmatig organiseren wij aan het begin van het dansseizoen een 'Open dansavond'. Iedereen is dan welkom om een avond mee te dansen en de sfeer te ervaren. Opgeven vooraf is niet nodig. Houd deze website in de gaten voor de aankondiging hiervan.
Onze dansdocente Sibylle maakt een speciaal programma voor deze kennismakingsavond. We dansen van 19:30 - 20:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Opstapcursus

Regelmatig organiseren wij een opstapcursus. Dit is een cursus van 6 lessen, een half uur voor de aanvang van de normale dansavond. De opstapcursus is gratis voor leden en €20 voor niet-leden. Houd deze site in de gaten voor de data en informatie over aanmelden!

      

Tot ziens!